Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu Sertifika Töreni Düzenlendi
13/10/2017 22:54:20
Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu Sertifika Töreni Düzenlendi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

Türkiye'den ve yurt dışından çok sayıda heykeltraşın katıldığı "müzik" temalı sempozyumda birbirinden değerli ve özgün taş heykeller ortaya konuldu. Tekirdağlı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sempozyumun son gününde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

Bisanthe Taş Heykel Sempozyumunda heykeltraşların yapmış oldukları heykel çalışmalarını çok beğendiğini belirten Başkan Albayrak, Başkan Eşkinat olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.