Başkan Albayrak Yerel Yönetimler Birliği Toplantısına Katıldı
22/11/2017 12:57:50
Başkan Albayrak Yerel Yönetimler Birliği Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Birliği'nin düzenlediği Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Ankara'da, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları ve yerel yönetimlerde görevli bürokratlar da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Toplumun önderi olacağız. Bedel ödemek gerekiyorsa, biz ödeyeceğiz bedeli. Topluma cesaret vereceğiz. Bütün zorluklara ve baskılara karşın CHP'li belediyeler dimdik ayakta. Ayakta durmaya devam edeceğiz" dedi.

Toplantıda yerel yönetimlerin önemine vurgu yapılırken, belediyelerin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.