Başkan Kadir Albayrak Yatırım Değerlendirme Toplantısına Katıldı
13/12/2017 09:48:08
Başkan Kadir Albayrak Yatırım Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yatırım Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile daire başkanları da yer aldı.

Değerlendirme Toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlıkları tarafından 2017 yılında gerçekleştirilen yatırımlar ve 2018 yılında yapımı planlan projeler değerlendirildi.