Başkan Albayrak Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine Katıldı
05/03/2018 09:53:26
Başkan Albayrak Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli ilinde düzenlenen Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Seyit Torun ve Faik Öztrak, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İlçe Belediye Başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi.

Yoğun ilgi gösterilen açılış törenine katılan Başkan Kadir Albayrak, yatırımların Kırklareli'ne hayırlı olmasını diledi. Tören, butona basılması ile alkışlar eşliğinde son buldu.