TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Filiz Çavuş'un İmza Gününe Çocuklardan Büyük İlgi
05/03/2018 09:53:13
Filiz Çavuş'un İmza Gününe Çocuklardan Büyük İlgi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuk Kitapları yazarı Filiz Çavuş'un  söyleşi ve  imza günü çocukların büyük ilgisini çekti.

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Beşevler Tesislerinde gerçekleştirilen, erken saatlerde kendisiyle sohbet etmek ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen" Masallarımı Geri Alabilir miyim" adlı kitabını imzalamak için kuyruk oluşturan çocukların ilgisinden oldukça memnun kaldığını belirten  çocuk kitapları yazarı Filiz Çavuş çocuklarla beraber olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek " Bu  güzel etkinlik için  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin eğitime büyük önem verdiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Daha önce 11 ilçemizde okul yaparak bunu gösterdik. Şimdi de öğrencilerimize, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını aşılamak için imza günü düzenledik. Başarılı, ufku geniş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir gençlik yetişmesi için eğitime olan desteğimiz bundan sonra da devam edecek." diye konuştu.

Program sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak adına  Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı tarafından Yazar Filiz Çavuş'a çiçek takdim edildi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.