Başkan Albayrak Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
17/03/2018 15:48:23
Başkan Albayrak Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumartesi Pazarı'nda, Hükümet Caddesi'nde ve Altınova Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Hafta sonu mesaisinde ilk olarak Hürriyet Mahallesi'nde cumartesi günleri kurulan pazarı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek kendileri ile sohbet etti. Pazar ziyaretinin ardından Altınova Mahallesi ve Hükümet Caddesi'ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlarla bir araya gelerek onların öneri ve taleplerini dinledi. Tekirdağ için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Albayrak, Büyükşehir'in ikinci ve üçüncü dönemlerinde Tekirdağ'ın daha güzel ve daha yaşanabilir bir kent olacağını söyledi. Vatandaşlar da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.