Başkan Albayrak Ruşen Güneş Sokak'ta Devam Eden Çalışmaları İnceledi
09/04/2018 15:38:00
Başkan Albayrak Ruşen Güneş Sokak'ta Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde Perşembe Pazarının kurulduğu Ruşen Güneş Sokak'ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) üst yönetiminin de bulunduğu incelemede Başkan Kadir Albayrak, çalışmaların sürdüğü Ruşen Güneş sokakta devam eden yol, tretuvar ve kanal çalışmaları ile ilgili teknik personelden bilgi aldı.

Çalışmaların tamamlanması hususunda ilgili yetkililere talimatlar veren Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ için en iyi olana kadar çalışmaya devam edeceklerini söyledi.