Başkan Albayrak Bakan Eroğlu İle Bir Araya Geldi
28/04/2018 13:16:18
Başkan Albayrak Bakan Eroğlu İle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir dizi ziyaret, inceleme, temel atma ve açılış töreni için Tekirdağ'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile bir araya geldi.

Bakan Eroğlu için Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Metin Akgün, Mustafa Yel ve Ayşe Doğan ile kurum ve kuruluş amirleri de yer aldı.

Karşılama töreninin ardından Bakan Eroğlu başkanlığında Tekirdağ Valiliği makamında su kaynaklarının kullanımı ve çevre temizliği konularında bir toplantı gerçekleştirildi.