TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
26 Milyon Liralık Yatırımın Açılış ve Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi
28/04/2018 16:09:49
26 Milyon Liralık Yatırımın Açılış ve Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen 26 milyon liralık yatırımın açılış ve temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen açılış ve temel atma törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Metin Akgün, Mustafa Yel ve Ayşe Doğan ile kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Albayrak, "Bu güzel yatırımın Tekirdağ'a hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Bakanımızın Tekirdağ'a olan ilgisi, sevgisi bizleri her zaman gururlandırıyor. Tekirdağ 4 yıldır Büyükşehir Belediyesi. Ben de kurucu ve ilk Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak, Tekirdağ'da 2 bin 45 kilometre altyapı yatırımı yaptık. Tamamlanan ve devam eden toplamda 72 projemiz var. Tüm bu projelerimiz bittiğinde, merkezi idarenin de yatırımlarıyla Tekirdağ, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır. Bu yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Tekirdağ'a kazandırılacak olan Merkez Hüsünlü Göleti, Malkara Çimendere Göleti ve Sulaması, Ağaçlandırma Tesisi, Bal Ormanları, Orman Yollarının Onarımının temeli atıldı. Kartaltepe Tabiat Parkı Altyapı ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Enerji Nakil Hattı'nın da açılışı gerçekleştirildi. Ayrıca düzenlenen törende vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.