TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Süleymanpaşa ve Şarköy'de Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek Çalışmaları İnceledi
28/04/2018 18:38:24
Başkan Albayrak Süleymanpaşa ve Şarköy'de Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Barbaros ve Yeniköy ile Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere, Gaziköy ve Hoşköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen çalışmaları inceledi.

Hafta sonu mesaisinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Süleymanpaşa ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, öneri ve talepleri dinledi. Barbaros Mahallesi'nde devam eden çalışmaları da inceleyen Başkan Albayrak, görevli personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Barbaros Mahallesi'nin ardından Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada esnafa hayırlı işler diledi. Esnaf da ziyaretinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ederek iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

Daha sonra Uçmakdere Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, öneri ve talepleri de dinledi. Vatandaşlara devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı bilgisini veren Başkan Albayrak, kırsal turizmi kalkındırmaya yönelik yaptıkları çalışmalarla Uçmakdere Mahallesi'nin önümüzdeki dönemlerde cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Vatandaşlar da çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade ederek Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

Uçmakdere Mahallesi'nin ardından Gaziköy Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve talep ve önerilerini dinledi.

Son olarak Hoşköy Mahallesi'ni de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen 750 metrelik sahil yolu dolgu alanı çalışmalarını inceledi. 220 metrelik bölümü tamamlanan sahil yolu dolgu alanı çalışmaları hakkında görevli personelden bilgi alan Başkan Albayrak, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Çalışmaları incelemesinin ardından vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerine iyi hafta sonları diledi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.