Başkan Albayrak Çiğdem Ersan Çiftinin Nikâhını Kıydı
28/04/2018 23:14:52
Başkan Albayrak Çiğdem Ersan Çiftinin Nikâhını Kıydı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci'nin kızı Çiğdem ile Kadir Çabuk'un oğlu Ersan'ın düğün törenine katılarak nikâhlarını kıydı.

Vatandaşların acı günlerinde de güzel günlerinde de yanlarında olarak onlara destek olan Başkan Kadir Albayrak, Çiğdem-Ersan çiftinin düğününe eşi Gülseren Albayrak ile birlikte katılarak genç çiftin nikâhını kıydı.

Genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluk temennisinde bulunan Başkan Albayrak, nikâh defteri imzalandıktan sonra evlilik cüzdanını geline verdi ve nikâh sonunda genç çift ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.