Başkan Albayrak İbribey Mahallesinde Hıdırellez Şenliğine Katıldı
05/05/2018 16:45:47
Başkan Albayrak İbribey Mahallesinde Hıdırellez Şenliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinin düzenlediği Hıdırellez Şenliğine katıldı.

Malkara İlçesi İbribey Mahallesinde düzenlenen Hıdırellez Şenliği etkinliğine katılan Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlarla da bir araya geldi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, belediye çalışmaları ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Talep ve ihtiyaçları da dinleyen Başkan Kadir Albayrak'a vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Albayrak, Tekirdağ için en iyisi olana kadar durmadan çalışacaklarını belirtti.