Başkan Albayrak Süleymanpaşa'da Vatandaşlarla Buluştu
31/05/2018 20:37:24
Başkan Albayrak Süleymanpaşa'da Vatandaşlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak Süleymanpaşa Hükümet Caddesi'nde  esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerine Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vatandaşların çalışmalar hakkındaki öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Albayrak söz verdikleri tüm projeleri yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Kadir Albayrak daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmaları sonucunda yapımı tamamlanan Barbaros yolunda incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Başkan Albayrak, Barbaros yolunun tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.