TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Süleymanpaşa İlçesinde İftar Programına Katıldı
31/05/2018 22:14:43
Başkan Albayrak Süleymanpaşa İlçesinde İftar Programına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Tekirdağ Karadenizliler Derneği Şenlik Alanı'nda gerçekleşen programda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, siyasi parti üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar Programında konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak "Ne mutlu bize ki İslam dinine mensubuz. Ne mutlu bize ki âlemlere rahmet olan bir peygamberimiz var. Böyle bir dinin mensupları her ortamda sevgi ve saygı içerisinde bir araya gelirler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın bize verdiği yetkinin dolmasına bir yıl var. Bu süre içerisinde de aynı şevk, aynı anlayış ile hizmete devam edeceğiz. Herkes şunu çok iyi bilsin ki; Tekirdağ, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır. Ben herkese bereketli, huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.