Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
07/06/2018 15:49:22
Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Kalkınma Ajansı'nın Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Kırklareli Valiliği'nde, Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Edirne Valisi Günay Özdemir, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda, bir önceki oturumda alınan kararlar değerlendirilirken, gündem maddeleri görüşüldü. Ayrıca projelerle ilgili dilek ve temennilerde bulunuldu.