Muratlı Cem Evi İçin Protokol İmzalandı
12/06/2018 16:47:01
Muratlı Cem Evi İçin Protokol İmzalandı

Cem Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanı Eşref Doğan, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, Cem Vakfı Onursal Başkanı ve Alevi Vakıflar Federasyonu Onursal Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Ziyarete gelen heyet ile başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir Albayrak, belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Ziyarette, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ile Muratlı Cem Evinin ortak kullanımı konusunda Cem Vakfı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında ortak hizmet projesi yürütülmesine dair protokolü imzalandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin anlamlı projesinden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür eden heyet,  protokolün hayırlı uğurlu olmasını diledi.