TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Gezileri Devam Ediyor
08/06/2018 14:50:55
Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Gezileri Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla Edirne ve Bursa illerine ücretsiz olarak düzenlenen kültür gezileri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Edirne ve Bursa illerine düzenlenen kültür gezilerinde yaklaşık 1000 vatandaş, tarihi mekânları gezme fırsatı buldu. 31 Mayıs Perşembe günü başlayan kültür gezileri, 10 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek.

Günübirlik olarak düzenlenen gezilere katılan vatandaşlar, Edirne Selimiye Camii ve Bursa Ulu Camii başta olmak üzere birçok tarihi yeri görme fırsatı buluyor. Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Şarköy ilçeleri ve bu ilçelere bağlı kırsal mahallelerden gezilere katılan vatandaşlar için tarihi mekânlarda iftar programları da düzenleniyor.

Sürekli vatandaşlarla iç içe olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, düzenlenen seferler öncesinde kültür gezilerine katılan vatandaşları uğurlayarak, "Hayırlı yolculuklar" dileklerini paylaşıyor.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.