TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YOL HAMLESİ
14/06/2018 11:00:59
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN  YOL  HAMLESİ

Yaz aylarının gelmesiyle beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri  Tekirdağ'ın  birçok ilçesinde   sıkı bir  çalışma başlattı. Ekipler birçok ilçede asfalt ve beton yol  ile kaldırım düzenlemesi yapmaya başladı.

Süleymanpaşa  ilçesine bağlı tatil beldesi Kumbağ Mahallesinde toplamda 10 bin metre karelik kalırım çalışmasının  5 bin  metre karelik  bölümünü tamamlayan ekipler  ayrıca  kaldırım çalışmalarının yanında Kumbağ Mahallesine  2500 metre küp beton serimi yaparak 1300 metre yolu tamamladı. Mahalle içlerindeki kaldırım çalışmaları da bayramdan sonra  devam edecek.

 

Öte yandan Şarköy ilçesinde de Olukbaşı ve Karadeğirmen derelerinde bulunan  4 sokakta toplamda 5 bin metre kare prizma parke taşı ile kaldırım  yapıldı. 2,5 kilometre uzunluğunda da (BSK) sıcak asfalt yol yapımı tamamladı.  Şarköy'ün ana caddesi  olan Arif Hikmet caddesinde de 1,8 km uzunluğunda BSK yol halkın hizmetine sunuldu ve 6 bin metre kare de kumlamalı parke taş  kaldırım  yapıldı. Arif Hikmet Caddesinde de bayram sonrası çalışmalar büyük bir hızla devam edecek.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.