Personele Hizmet İçi Eğitim
26/06/2018 13:34:52
Personele Hizmet İçi Eğitim

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, kurumda kullanılmakta olan lisanslı programların kullanıcılarına yönelik olarak program geliştirici firmaların eğitmenleri tarafından eğitim verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen eğitimin birinci oturumunda OSKA Bilgisayar Sistemleri, Yazılım, Donanım San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, yapım işlerinde yaklaşık maliyet ve hakediş düzenleyen personellere yönelik olarak "e-Hakediş Programı Son Kullanıcı Eğitimi" ikinci oturumda ise AMP Yazılım San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından Mal ve Hizmet Alımı Modülü (Hizmet Alımı Personel Maaş ve Araç Kiralama İşlemleri) konularında personele yönelik eğitim gerçekleştirildi.