Başkan Albayrak'tan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'na Ziyaret
07/11/2018 12:08:38
Başkan Albayrak'tan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'na Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu makamında ziyaret ederek hizmet ve yatırımlarla alakalı görüş alışverişinde bulundu.

Hayrabolu ilçesi ihtiyaçlarının değerlendirildiği ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, diğer tüm ilçelerde olduğu gibi Hayrabolu'da da önemli hizmet ve yatırımları hayata geçirdiklerini söyledi. İhtiyaçlar doğrultusunda görev süresinin sonuna kadar vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Albayrak, misafirperverliği dolayısıyla Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'na teşekkür etti. Başkan Fehmi Altayoğlu da Hayrabolu ilçesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde Hayrabolu'nun ihtiyaçlarının tamamlanacağını dile getirdi.