Başkan Albayrak Peygamberimiz ve Gençlik Temalı Mevlid-i Nebi Haftası Özel Programına katıldı
21/11/2018 15:38:50

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde Tekirdağ İl Müftülüğünce düzenlenen Peygamberimiz ve Gençlik Temalı Mevlid-i Nebi Haftası Özel Programına katıldı.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Müftüsü İsmail İpek, kurum ve kuruluş amirleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler ile devam etti. Programa katılan vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram edilirken, Diyanet Başkanlığı tarafından kitap da dağıtıldı.