TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çerkezköylü Vatandaşlar Prof. Dr. Üstün Dökmen'e Büyük İlgi Gösterdi
22/11/2018 09:13:46
Çerkezköylü Vatandaşlar Prof. Dr. Üstün Dökmen'e Büyük İlgi Gösterdi

Çerkezköy ilçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim" adlı Konferansa konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi, Ünlü Psikolog, Yazar ve Televizyon Programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen konferansa, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, davetliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Empati İlişkinin En Önemli Detayları Arasında Yer Alır"

 Konferansta aile içi iletişim, evlilik ilişkileri, kadın erkek eşitliği ve anne-baba-çocuk arasındaki ilişkilerin nasıl olması gerektiğini detaylı bir şekilde anlatan Prof. Dr. Üstün Dökmen, ilişkide empatinin önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Çocuklu ailelere de çocukları ile ilgili öğütler veren Prof. Dr. Dökmen, "Çocuklarınızı meslek seçmeye zorlamayın. İyi veya kötü meslek yoktur, sadece kişiye göre meslek vardır. Çocuğa hayır demek, bazı konularda sınır koymak, ceza vermek çocuğunuzu sevmemek anlamına gelmez. Bazen bunlar da gereklidir" şeklinde konuştu. 

Programın sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Prof. Dr. Üstün Dökmen'i Çerkezköy'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisine Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına çiçek takdim etti. Prof. Dr. Dökmen de salonu hınca hınç dolduran Çerkezköylü vatandaşlarla bir araya gelmekten ötürü mutlu olduğunu ifade ederek programın düzenlenmesinde emeği geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ve Çerkezköy Belediyesi'ne teşekkür etti.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.