Büyükşehir Belediyesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
13/12/2018 09:14:39
Büyükşehir Belediyesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ile Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlıkları değerlendirme toplantısı düzenledi.

Değerlendirme toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal katıldı.

Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlıkları tarafından 11 ilçe genelinde sürdürülen faaliyet ve yatırımlar değerlendirildi.