Başkan Kadir Albayrak'tan Vahap Akay'a Ziyaret
07/01/2019 15:54:50
Başkan Kadir Albayrak'tan Vahap Akay'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Vahap Akay, Başkan Kadir Albayrak'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaret sonunda açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, göreve geldikleri 2014 yılından bu yana Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile uyum ve başarılı bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Çerkezköy; Çorlu, Kapaklı ve Ergene gibi sanayisi güçlü olan ilçelerimizden biri. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projeler ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunduk. Önümüzdeki dönemde de vatandaşa hizmet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz," şeklinde konuştu.