TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı
19/02/2019 14:48:05
Başkan Kadir Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Süleymanpaşa İlçesi Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi Başkan ve üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunması ve Saygı Duruşu ile başlayan çelenk sunma töreni günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin kuruluş yıldönümünü tebrik ettiğini belirterek, "Türkiye Yardım Sevenler Derneği, benim çalışmalarını yakından takip ettiğim bir dernek. Ne kadar önemli çalışmalara imza attığınızı, nasıl büyük bir çaba ile çalıştığınızı biliyorum. Derneğin yönetim ve üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi Kuruluş Yıldönümü çelenk sunma töreni, yapılan konuşmaların ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile son buldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.