TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Balıkçı Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu
03/08/2019 11:06:44
Başkan Kadir Albayrak Balıkçı Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi'nin ortaklaşa düzenlediği organizasyonla sabah kahvaltısında balıkçı esnafıyla bir araya geldi.

Süleymanpaşa Sahilde Su Ürünleri Kooperatifine ait Balıkçılar Lokali'nde düzenlenen kahvaltıya, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Millervekili İlhami Özcan Aygun, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve balıkçı esnafı katıldı.

 "Balıkçı Kardeşlerimiz Bilsinler ki Kadir Abileri Sonuna Kadar Yanlarında"

Balıkçılık güzel kentimizin temel geçim kaynaklarından biri. Balıkçı kardeşimiz zor ve sabır gerektiren bir meslek icra ediyorlar. Bu yüzden de kendilerine çok saygı duyuyoruz. Bu sabah kahvaltısı uzun zamandır planladığımız bir organizasyondu. Araya yerel seçimler girdi. Bugüne nasipmiş. Balıkçı kardeşlerimizin kahvaltımıza yoğun ilgi göstermesi bizleri oldukça memnun etti. Biz her zaman olduğu gibi bundan böyle de balıkçı esnafımızın yanında olacağız. Balıkçı kardeşlerimiz bilsinler ki Kadir Abileri sonuna kadar yanlarında. Şarköy ilçemizde ve Şarköy'e bağlı Hoşköy Mahallesi'ndeki Su Ürünleri Kooperatifleri ve sizlerin de katılımıyla güzel bir toplantı organize edeceğiz. Yakın zamanda Su Ürünleri Halimizi de bitirerek balıkçı esnafımıza güzel bir hizmet sunacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle, yaklaşık 28 gün sonra başlayacak av sezonunuzun bol ve bereketli olmasını diliyorum. Hepinize hayırlı kazançlar diliyorum" dedi.

Balıkçı esnafı da Başkan Kadir Albayrak'a destekleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Kahvaltılı toplantı, karşılıklı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.