Başkan Albayrak Muratlı'nın Kurtuluş Yıldönümü Etkinliklerine Katıldı
02/11/2019 19:58:02
Başkan Albayrak Muratlı'nın Kurtuluş Yıldönümü Etkinliklerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2 Kasım Muratlı'nın Kurtuluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Hükümet Konağı önünde gerçekleşen törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Muratlı Cumhuriyet Savcısı Sinan Kırlıoğlu, ilçe protokolü, STK'lar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, yapılan konuşmaların ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile son buldu. Çelenk sunma törenin ardından Hürriyet Meydanında kutlama töreni gerçekleşti. Kutlama töreninde öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu ve halk dansları gösterisi gerçekleşti.