2 Kasım Muratlı'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun
01/11/2019 21:24:41
2 Kasım Muratlı'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2 Kasım Muratlı'nın Kurtuluş Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

2 Kasım Muratlı'nın Kurtuluş Bayramı'nı birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizler cumhuriyet nesilleri olarak özgürlük, bağımsızlık ve demokrasimizi, milletimizin, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirdiği istiklal mücadelesine borçluyuz. Cumhuriyet'imizin en önemli değerimiz olduğu bilinciyle Ata'mızın emanet ettiği güzel vatanımıza sahip çıkıyoruz.

Ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma hedefiyle yürüdüğümüz çağdaşlaşma yolunda, Atatürk ilke ve devrimleri en büyük rehberimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı