TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Kadınlar Kahvesini Ziyaret Eden Albayrak"BÜTÜN HERKESİN GÜZELLİKLER YAŞAMASINI İSTİYORUM"
06/03/2020 23:15:05
Kadınlar Kahvesini Ziyaret Eden Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber Muratlı  İlçesine  bağlı Balabanlı Mahallesinde, 15 günde bir köy kahvesinde toplanan  kadınlar ile buluştu.  

Mahalle Muhtarı Basri Reşit tarafından tasarlanan ve hayata geçirilen kadınlar kahvesinde kadınlarla sohbet ederek önerilerini de dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kadınlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da kısa bilgiler verdi.

Kadınlara gösterdikleri yakın ilgi için çok teşekkür eden Başkan Albayrak "Sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutlu oldum, sizleri gayet güzel gördüm" dedi.

Ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten Başkan Albayrak " İnşallah bundan sonra şehit haberleri almayız, bizim ülkemizin birlik beraberlik içinde mutlu günlere ihtiyacı var, bu da olacak, ülkemiz bunu da aşacak buna inanıyorum, herkesin güzellikler yaşamasını istiyorum." diye konuştu.

  Balabanlılı kadınlara söz veren Başkan Albayrak onları istedikleri zaman istedikleri  bir ile geziye göndereceklerini söyledi ve Balabanlılı kadınların yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutladı.

Kadınların evlerinde yaptıkları yemeklerden de tadan Başkan Albayrak kadınlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.