CAMİLER DEZENFEKTE EDİLDİ
13/03/2020 08:35:43
CAMİLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, dünyada artan bulaşıcı hastalıklara karşı aldığı tedbirlere hız kesmeden  aralıksız devam ediyor. Daha önce Tek Ulaş tarafından işletilen Süleymanpaşa ve Çorlu'daki  otobüsler ile Süleymanpaşa Otogarını, otobüs duraklarını, sahildeki çocuk parklarını, sahildeki ve valilik karşısındaki yer altı katlı otoparkta bulunan oturma bankları ile Büyükşehir Belediyesine ait binaları da dezenfekte eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Sağlık İşlerine bağlı özel giysili  ekipler Süleymanpaşa ilçesindeki camileri dezenfekte etti.

Yetkililer son günlerde dünyanın gündemine oturan korona virüs ve diğer bulaşıcı hastalıklara karşı ilaçlamaların bundan sonra da hız kesmeden aralıksız devam edeceğini söylediler.