İLÇE BELEDİYELERİNİN İMARDA YAŞADIKLARI SORUNLAR MASAYA YATIRILDI
30/04/2020 16:50:38
İLÇE BELEDİYELERİNİN İMARDA YAŞADIKLARI SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda ilçe belediyelerinin İmar ile yaşadıkları sorunlar  masaya yatırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik daire Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ve İmar Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Marmara Ereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek'in yanısıra Süleymanpaşa, Kapaklı, Marmara Ereğlisi İmar ve Şehircilik müdürleri ile  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının diğer yetkilileri de  katıldı.

Toplantıda ilçe belediyelerinin imar ile ilgili yaşadıkları sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu ve çözüm önerileri tartışıldı.