Büyükşehir Belediyesinin Maske Dağıtımı Malkara'da Devam Ediyor
08/05/2020 15:23:16
Büyükşehir Belediyesinin Maske Dağıtımı Malkara'da Devam Ediyor

Tüm birimleri ile Koronavirüs salgınına karşı mücadele eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kendi ürettiği maskelerin dağıtımına devam ediyor. Bu kapsamda Malkara ilçesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere Malkara Muhtarlar Derneği'ne 6 bin maske teslim edildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Koronavirüs salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın talimatı ile ürettiği maskeleri vatandaşlara ücretsiz bir şekilde ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşme'ye ilçedeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere 6 bin maske teslim edildi.

Günde yaklaşık 20 bin maske üreten ve bunların mikroskobik partiküllere karşı koruma sağlayan, kokusuz olmasına büyük önem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, maskelerin dağıtımına tüm ilçelerde devam edecek.