Muratlı'da SSB Beton Yol Yapım Çalışmaları Tamamlandı
01/06/2020 11:49:16
Muratlı'da SSB Beton Yol Yapım Çalışmaları Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi büyük önem verdiği yol yapım çalışmalarına tüm ilçelerde devam ediyor. Bu kapsamda Muratlı ilçesindeki SSB beton yol yapım çalışması tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Muratlı ilçesi Kırkkepenekli Mahallesinde başlatılan 3350 m2'lik SSB Beton Yol Yapım çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Fen İşleri ekiplerimiz tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları Tekirdağ genelinde belli bir program dâhilinde devam ediyor. Tamamlayıp hizmete sunduğumuz Kırkkepenekli Mahallesi SSB beton yolun hayırlı olmasını dilerim. Bizler Tekirdağ için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.