Başkan Albayrak İlçelerde Devam Eden Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi
05/11/2020 16:31:10
Başkan Albayrak İlçelerde Devam Eden Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 faaliyet programı kapsamında devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak ilk olarak Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Çorlu ilçesinde yapımı devam eden Cemal Gürsel Bulvarı sıcak asfalt yapım çalışmalarını inceledi. Başkan Albayrak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Muratlı ilçesine geçen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanılan tretuvar ve sıcak asfalt çalışmalarını Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile birlikte inceledi. Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, "Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Muratlı Devlet Hastanesi'nin de içerisinde olduğu, NKÜ Muratlı Meslek Yüksekokulu'na kadar vatandaşlarımızın güvenle ulaşabileceği yaya yolu yapılacaktır. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi.