TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
ŞEHİR HASTANESİ BAĞLANTI YOLLARININ, YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
06/11/2020 09:52:14
ŞEHİR HASTANESİ BAĞLANTI YOLLARININ, YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan ve Kasım Ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarında, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol çizgi çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 5.7 Milyon TL'lik bir yatırımla tamamladığı Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yol çizgi çalışmaları da Trafik Hizmetleri ekiplerinin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Çalışmalar kapsamında ayrıca Isıl işlem görerek asfalt zemine yapıştırılan Readymark çift kompenantlı termoplastik boya esaslı yatay sembol çalışması çerçevesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Logosu da yollara ısıl işlem metodu ile yapıştırıldı.

Başkan Albayrak: "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm ekipleri ile yollarda çalışıyor"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yollarda çalışmalara devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şehir Hastanesi bağlantı yollarımızı 5.7 Milyon TL'lik bir yatırım  ile kısa süre önce tamamlamıştık. Tamamlanan yolların yol çizgi çalışmalarını da ekiplerimiz kısa sürede tamamladı. Çalışmalarımız bundan sonra da belirli bir program dahilinde evam edecek" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.