Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Tekirdağ'da
13/07/2014 23:24:25
Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Tekirdağ'da

Başta Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere diğer 3 partinin de ortak çatı adayı olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Tekirdağ’a geldi. İhsanoğlu’nu Muratlı karıştıran girişinde başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanısıra, Milletvekilleri, çevre il ve ilçelerden gelen Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşı karşıya kalan İhsanoğlu İsmet İnönü Spor Salonuna gelerek halka hitaben bir konuşma yaptı. Daha sonra da sahil dolgu alanında Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine katılarak burada da halka hitap eden Ekmeleddin İhsanoğlu sevgi, kardeşlik ile birlik beraberliğe vurgu yaptı. Altın kızların fasıl gösterisi yaptığı iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aralarında görmekten ve ağırlamaktan duyduğu mutluluğu belirterek “Sevgi Saygı içinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluyuz” dedi. İftar programı sonrası sahil bandında yürüyerek Tekirdağ halkıyla selamlaşan İhsanoğlu Süleymanpaşa Engelliler Koordinasyon Merkezî Sekomer’in sahilde dizayn edilen binasının açılışını yaptı.