Başkan Albayrak, Meriç-Ergene Havzası Yönetim Heyeti Toplantısına Katıldı
14/07/2014 17:23:35
Başkan Albayrak, Meriç-Ergene Havzası Yönetim Heyeti Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen Meriç-Ergene Havzası Yönetim Heyeti toplantısına katıldı.
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Ergene Nehri’nin kirliliğinin temizlenmesi ve havzada yapılacak çalışmalar sunumlar eşliğinde katılımcılara aktarıldı. Toplantıya Orman Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, Müsteşar Yardımcısı Sedat Kadıoğlu, DSİ Genel Müdürü Yardımcısı Ömer Özdemir, DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı ve NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan üst düzey yetkililer katıldı.