Dumansız Sanayi Alanında Faaliyet Gösteren İşadamlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret
15/07/2014 12:18:58

Tekirdağ Dumansız Sanayi Alanında faaliyet gösteren firmaların yetkililerinden oluşan İlhami Özcan Aygun başkanlığındaki heyet, Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da hazır bulunduğu ziyarette işadamları dumansız sanayi alanı ile ilgili isteklerini Başkan Albayrak’a ilettiler. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılanmayı yeni tamamladıklarını belirten Başkan Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak emekleme dönemini geçtik. Yılbaşına kadar yürüyeceğiz. Yılbaşından sonra da koşacağız. Tekirdağ’ın her yerinde olduğu gibi dumansız sanayi alanında da gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.