TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Yeni Dönemin Startını Verdi
16/07/2014 11:00:14
Başkan Albayrak, Yeni Dönemin Startını Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mazbatasını aldığı günden bu yanan 100 günü doldurması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bir toplantı yaparak yeni dönemin startını verdi.
Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda büyükşehir belediye çalışanlarına hitap eden Başkan Albayrak, artık yeni dönemin başladığını belirterek “Bugün mazbatamızı alarak göreve başlamamızın 100. Günü. Göreve başladığımızda basından ve kamuoyundan 100 gün süre istemiştik ve o süre bugün doldu. Dolayısıyla ben bugünü yeni dönemin başlangıcı olarak kabul ediyorum” dedi.
Yeni dönemle birlikte yoğun bir çalışma temposu içine gireceklerini belirten Başkan Albayrak, “Benim ana felsefem dürüstlüktür. Disiplin, dürüstlük ve çok çalışmak bizim yeni vizyonumuzun temelini oluşturan 3 ana faktör olacak. Halkımız büyükşehir belediyesi olarak bizden büyük hizmetler bekliyor. Hizmet alanımız çok geniş. Saray’dan Şarköy’e kadar büyük bir alanda, 354 mahallede hizmet vereceğiz. Kırsal kesimin bizden büyük beklentileri var. Bu beklentilere hep birlikte cevap vereceğiz. Emekleme dönemini geride bıraktık artık yürümeye başladık. Yılbaşından sonra da koşmaya başlayacağız. Tekirdağ’ı şantiyeye çevireceğiz. Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projelere imza atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Devletin malını kimseye yedirtmeyeceğini üstüne basa basa vurgulayan Başkan Albayrak, “Ben dürüst bir insanım. Tüm çalışanlarımın da benim kadar dürüst olduğuna inanıyorum. Devletin malına hepimiz sahip çıkacağız. Biz büyük bir aileyiz. Her zaman sorumluluğumuzun bilinci ile çalışacağız. Artık çok çalışma zamanı. Belki çok yorulacağız ama sonunda Tekirdağ kazanacak” şeklinde konuştu. Başkan Albayrak’ın büyükşehir çalışanlarına hitap ettiği ve yeni dönemi başlattığı toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan’ın yanı sıra, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşet Erdoğan, 1. Hukuk Müşaviri Av. Orhan Perçinoğlu, tüm daire başkanları, şube müdürleri ve büyükşehir belediyesi çalışanları katıldı
 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.