Başkan Albayrak, Şahinler Holding'İn İftar Yemeğine Katıldı
16/07/2014 08:52:26
Başkan Albayrak, Şahinler Holding'İn İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şahinler Holding A.Ş tarafından Tekirdağ Ramada Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
İftar yemeğinde açılış konuşmasını yapan Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’in ardından Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Eski Bakan Lütfullah Kayalar da bir konuşma yaptı. Başkan Albayrak yaptığı konuşmada, Şahinler Holding’in Tekirdağ’da faaliyet gösteriyor olmasının Tekirdağ için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ için üreten, elini taşın altına koyan ve katkı sağlamaya gayret gösteren tüm işadamları ve yatırımcılarımızın arkasındayız. Tekirdağ için hep birlikte çalışacağız. İftar yemeğini düzenleyen Şahinler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’in şahsında tüm holding çalışanlarını tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Şimdiden tüm katılımcıların Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür temenni ediyorum” dedi.