Başkan Albayrak Ergene'deki Muhtarlarla Buluştu
11/08/2014 14:50:22
Başkan Albayrak Ergene'deki Muhtarlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’deki mahalle muhtarlarıyla buluştu. Ergene Şakar Petrol Tesisleri restaurantında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Ergene’de bulunan 17 mahallenin muhtarı katıldı. Albayrak ve Yüksel, Tekirdağ’ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte gerçekleşen yenilikleri ve yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Şimdi muhtarlarımızdan istediğim, sorunlarınızı raporlar halinde bizlere sunmanız. Hepsiyle tek tek ilgileneceğiz. “dedi.

Mahalle muhtarlarının istek ve önerilerini dile getirdiği toplantı sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Belediyesi ve muhtarlıkların işbirliğiyle yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı.