Türsab Trakya Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi Tekirdağ'da Hizmete Açıldı
11/08/2014 14:52:10
Türsab Trakya Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi Tekirdağ'da Hizmete Açıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Türsab’ın Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi’nin Hürriyet Mahallesi Öğretmenler Caddesi No:16’da ki ofisinin açılışını yaptı. Yoğun programlarından zaman ayıran ve Ergene’de yapılan Muhtarlar toplantısından gelerek açılışa katılan Başkan Albayrak 1217 km’lik mahalle yollarını sıcak asfalt yaparak halkımızın ve turizmin hizmetine sunacaklarını belirtti,  ofisin de hayırlı olmasını diledi ve ofiste başarılı çalışmalara imza atılacağına inandığını söyledi. Türsab Başkanı Başaran Ulusoy ile Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, Türsab Trakya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu açılışta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak protokol üyeleriyle beraber kurdeleyi kesti.