Başkan Albayrak İnal Ailesine Taziyede Bulundu
12/08/2014 15:06:14
Başkan Albayrak İnal Ailesine Taziyede Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür sosyal İşler Daire Başkanlığında görevli Oğuz İnal’ın annesi Sabriye İnal’ın cenaze törenine katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. 66 Yaşında yaşamını yitiren Sabriye İnal’ın cenazesi Rüstempaşa Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Köseilyas Mahallesinde toprağa verildi.  Eski SSK Hastanesi Müdürü Teoman İnal’ın eşi, Tarım Kredi Bölge Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak çalışan Onur İnal’ın annesi ve Tekirdağ Belediyesi Eski Su İşleri Personel Şeflerinden Adviye Ünal’ın ablası olan Sabriye İnal’n cenaze törenine Tekirdağ Eski Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, İşadamlarından Kadir ve Bahattin Atıcılar ile Reşat Koşar’ın yanısıra çok sayıda  yakını katıldı.