TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Hizmet Kervanının 3. Durağı Hayrabolu Oldu
28/08/2014 21:57:34
Hizmet Kervanının 3. Durağı Hayrabolu Oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın, insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ‘Hizmet Kervanı’nın 3. Durağı Hayrabolu oldu.
Genel Sekreter Murat Şefik Yazan, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve 17 Daire Başkanı ile birlikte Hayrabolu’da ilk olarak Hayrabolu Belediye’sini ziyaret eden Başkan Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Hayrabolu Belediye Meclis Üyeleri ve belediye birim müdürlerinin de katıldığı Çalıştayda, siyasetin 30 Mart sonrası artık geride kaldığını belirterek, “30 Mart seçimlerinin ardından ben artık parti rozetimi çıkardım. Bize oy veren vermeyen herkesin büyükşehir belediye başkanıyım. Vatandaşımız her zaman haklıdır prensibi ile hareket ediyoruz. Yerel yönetim anlayışını değiştirerek halkımızla bütünleşmeyi sağlayacağız” dedi.
Tekirdağ halkının büyükşehirden büyük hizmetler beklediğini vurgulayan Başkan Albayrak, “Yapacak çok işimiz var. Halkımız bizden büyük hizmetler bekliyor. Biz de artık büyükşehir yapısını tamamladık. Sistem işlemeye başladı. Artık yapacağız edeceğiz dönemi sona erdi. Yaptıklarımızla konuşacağız. Her Perşembe bir ilçemizde çalıştay yaparak oranın idarecileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Her ilçede büyükşehir hizmet binası olacak. 5 yıllık görev süremizin sonunda Tekirdağ’da çok farklılıklar yenilikler göreceksiniz” diye konuştu.
Çalıştayda yerel Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları ile de görüş alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, Hayrabolu’da gömülü durumda bulunan köprüye büyük önem verdiklerini, ortaya çıkarılması için her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.
 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.