TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Hayrabolu'da Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile Biraraya Geldi
28/08/2014 22:11:55
Başkan Albayrak, Hayrabolu'da Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile Biraraya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya konulan ‘Hizmet Kervanı’ kapsamında Hayrabolu’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda, büyükşehir belediyesinin yapısı, işleyişi, projeler ve yapılacak çalışmalar ile ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bilgilendiren Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak artık yürüme döneminin geride bırakıp koşmaya başlıyoruz. 9 Eylül’deki büyükşehir belediye meclis toplantımızda 11 projemizi açıklayacağız. Dürüst, verimli, kaliteli ve Tekirdağımızın özlediği bir hizmet anlayışı ile geliyoruz. Ana felsefemiz vatandaş daima haklıdır. Haksız olsa bile haklıdır. 5 yılın sonunda tüm köy yollarını asfaltlamış olacağız. Modern bir yaşam için gerekli altyapı ve üstyapı projelerimizle, günün gerçeklerine ve geleceğin gereklerine uygun ulaşım çözümlerimizle; kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik sosyal projelerimizle; sağlık, kültür, sanat, spor yatırımlarımızla Tekirdağ genelinde yaşamın her alanına yenilikler, çözümler ve güzellikler getireceğiz” dedi.
Başkan Albayrak toplantıda ayrıca sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile mahalle muhtarlarını dinledi, Hayrabolu’daki beklentileri, yapılacak hizmetleri ve eksiklikleri stk’ların temsilcileri ve mahalle muhtarları ile birlikte değerlendirdi. Başkan Albayrak, her hafta bir ilçede toplantılara devam edeceklerini, 2. Tura başladıklarında ise her ilçede bir hizmet binasının açılışını yapacaklarını da sözlerine ekledi.
 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.