TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Çerkezmüsellim'de Büyük Bir İlgiyle Karşılandı
28/08/2014 22:26:58
Başkan Albayrak, Çerkezmüsellim'de Büyük Bir İlgiyle Karşılandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya konulan ‘Hizmet Kervanı’ kapsamında Hayrabolu’nun Çerkezmüsellim Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Büyükşehir olunmasının ardından mahalle statüsüne bürüne Çerkezmüsellim eski Belediye Binası önünde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Albayrak burada yaptığı konuşmada, başta bayanlar olmak üzere katılan tüm Çerkezmüsellim sakinlerine teşekkür ederek, “Çerkezmüsellim’de görmüş olduğum bu manzara beni gerçekten duygulandırdı. Bayanlarımızı burada görmek beni çok mutlu etti. Bayanların olduğu her işte başarılı olmak mutlaktır. Bu birlik beraberlik olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çerkezmüsellim belki belde vasfını yitirdi ama biz büyükşehir belediyesi olarak her zaman burada olacağız. Yapacağımız hizmetlerle Tekirdağ kazanacak, Hayrabolu kazanacak, Çerkezmüsellim kazanacak” dedi.
Başkan Albayrak konuşmasının ardından, TESKi Genel Müdürü Halim Orta ve daire başkanları ile birlikte vatandaşların sorularını yanıtladı, fikir alışverişinde bulundu.
  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.