Başkan Albayrak, Naip, Çanakçı, Avşar, Aşağıkılıçlı ve Yukarıkılıçlı Mahallelerinde Vatandaşlarla Bayramlaştı
05/10/2014 21:14:40

Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça soluğu vatandaşların arasında alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu prensibini Kurban Bayramında da bozmadı ve Bayramın ikinci gününde Naip, Çanakçı, Avşar, Aşağıkılıçlı ve Yukarıkılıçlı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Ziyaretlerinde köylülerle birlikte çay içerek samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Albayrak, büyükşehirin yapılanmasından sistemin işleyişine, yapılacak çalışmalardan köylerde gerçekleştirilecek hizmetlere kadar tüm faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu, köylülerin isteklerini dinledi. Başkan Albayrak, vatandaşlarla içiçe olmaktan, halkın arasında yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu, bundan sonra da bu tür ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.

Kurban Bayramında Başkan Albayrak'ı köylerinde gören vatandaşlarda hem isteklerini ilettiler, hem de bayram ziyaretinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ettiler.