TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Bayramın 3. Günü Sağlamtaş, Oruçbeyli, Işıklar, Araphacı ve İnecik Mahallelerindeydi
06/10/2014 11:08:16
Başkan Albayrak, Bayramın 3. Günü Sağlamtaş, Oruçbeyli, Işıklar, Araphacı ve İnecik Mahallelerindeydi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, köylere bayram ziyaretlerini sürdürüyor. Kurban Bayramının 3. günü de ziyaretlerine devam eden Başkan Albayrak; Sağlamtaş, Oruçbeyli, Işıklar, Araphacı ve İnecik Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Ziyaretleri esnasında Köy yollarında incelemelerde bulunan ve Mahalle Muhtarlarından yollarla ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, "Kurban bayramı dolayısıyla mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bayramlaşmaya, onların isteklerini dinlemeye ve incelemelerimize devam ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Saray'ın Sefaalan Köyü'nden Şarköy'ün Terziköyü'ne kadar her mahallemize hizmet yağmurumuzu götüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin her noktasında var olacağız dedik. Olmaya da devam ediyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde fırsat bulduğumuz her anda halkımızın arasında olacağız. Tüm Halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun" dedi.

Başkan Albayrak'ı köylerinde gören vatandaşlar da kendisini oldukça samimi bir şekilde karşıladılar ve isteklerini Başkan Albayrak'a ilettiler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.