Başkan Albayrak, Bayramın 4. Günü Balabanlı, Sarılar, Maksutlu ve Karaevli Mahallelerinde Vatandaşlarla Bayramlaştı
07/10/2014 13:00:43

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramının 4. Günü de köylerde bayramlaşma ziyaretlerine devam etti. Balabanlı, Sarılar, Maksutlu ve Karaevli Köylerini ziyaret eden Başkan Albayrak, köylülerle bayramlaştı, isteklerini dinledi ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Kurban Bayramı boyunca her gün, Tekirdağ'ın birçok mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla görüşen Başkan Albayrak, " Şimdiye kadar olduğu gibi Kurban Bayramında da vatandaşlarımızın arasındaydık. Bayramlaştık, sohbet ettik, vatandaşlarımızın isteklerini dinledik. Halkımızla bayramda da bir kez daha kucaklaştık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da insan odaklı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde halkımızla iç içe olacağız. Hizmetlerimizin merkezinde hep insan olacak. Her şey Tekirdağ için, Tekirdağ'ın saygıdeğer halkı için" dedi.