Başkan Albayrak, Gençlerle Bayramlaştı
07/10/2014 13:47:15
Başkan Albayrak, Gençlerle Bayramlaştı

Kurban Bayramı boyunca Tekirdağ'ın dört bir tarafında gerçekleştirdiği köy ziyaretleri ile 7'den 70'e toplumun her kesiminden vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gençlerle de bayramlaşmayı ihmal etmedi. Gezileri esnasında bir kafeyi de ziyaret eden Başkan Albayrak, kafede oturan gençlere konuk oldu ve onlarla samimi sohbet gerçekleştirerek bayramlarını kutladı. Gençlerin Tekirdağ'ın geleceği ile ilgili düşüncelerini de dinleyen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, "Toplumun her kesimi ile diyalog halinde olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizle de bir araya gelerek bayramlaştık, düşüncelerini dinledik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin görüşleri de bizim için çok önemli. Ayrıca gençlerimiz için de önemli projelerimizi olacak. İleriki dönemde bunları da hayata geçireceğiz" dedi.